Omschrijving lang:: | Handboek Plantaardige en Rauwe Voeding Voeding die voedt, reinigt, beschermt en geneest
Met dit complete handboek over plantaardige en rauwe voeding heb je een stevige basis in handen waarmee je in alle rust en in je eigen tempo op zoek kunt gaan naar een voedingspatroon met méér plantaardig, al dan niet rauw voedsel. Of je nu wat meer plantaardig, al dan niet rauw wilt eten, of 100% rauw of gekookt plantaardig, je hebt betrouwbare informatie over deze onderwerpen nodig. De informatie en theorie in het boek is gebaseerd op wetenschappelijke basis vanuit een holistisch perspectief. De jarenlange praktijkervaring van de auteur met rauwe en plantaardige voeding zorgt voor een nuchtere en praktische handleiding: hoe eet je gevarieerd en ongeraffineerd plantaardig, en hoe doe je dat als je rauw voedsel aan den lijve wilt ervaren. Hoe zorg je voor een verantwoord voedingspatroon, en krijg je echt voldoende van alle voedingsstoffen binnen? Hoe kook je zonder suiker, eieren en zuivel en met welke bijzondere bereidingstechnieken maak je heerlijke en gezonde raw food gerechten? De ruim 150 rauwe recepten en 70 gekookte en gebakken plantaardige recepten zorgen samen met de vele schitterende en praktische foto’s voor voldoende inspiratie en veel extra tips. Het boek geeft ook bronnen om jezelf nog verder in deze en aanverwante materie te verdiepen. Dit basis handboek over plantaardige en rauwe voeding gidst je door de jungle van hypes en fabels, en geeft je de handvaten die je nodig hebt voor een verantwoorde voeding. Aantal pagina's: 320 Prijs is inclusief verzendkosten Auteur: Laurette van Slobbe (schrijfster van "Eten en Drinken met Wilde Planten", 2e druk) Uitgever: Hof van Twello in samenwerking met Jan van Arkel Vormgeving: Otto te Wierik ISBN?EAN 978 90 6224 537 6 |